VOLG RIJLESSEN BIJ RIJSCHOOL 100 PROCENT

Wil je op een prettige manier leren autorijden? Kies dan voor Rijschool100procent. Bij onze rijschool werken ervaren, vriendelijke en internationale rijinstructeurs die jou met plezier alle ins and outs van het autorijden bijbrengen. Zo kun je bij onze rijschool op een passend tempo, met een effectieve aanpak, je rijbewijs B halen. We hanteren zeer scherpe lesprijzen en je kunt opgehaald worden waar je maar wilt!

EEN EFFECTIEVE LESMETHODE

Er zijn natuurlijk veel rijscholen waaruit je kunt kiezen, maar geen andere autorijschool met de unieke Rijschool100procent lesmethode. Wij stellen een persoonlijk lesplan op na een proefles en we hanteren een duidelijk vorderingssysteem. En mocht je de eerste keer alsnog niet slagen voor je examen na het aantal geadviseerde lessen door onze autorijschool, dan krijg je eenmalig herexamem van ons cadeau want wij staan voor 100 procent in 1 keer slagen.

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost € 35,- Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS! Klik hier om een proefles aan te vragen.

RUIME LESTIJDEN
Je kunt bij rijschool100procent zowel doordeweeks als op zaterdag rijlessen volgen. De lestijden liggen op werkdagen tussen 08:00 uur en 22:00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op die manier kunnen we iedere rijles plannen wanneer het jou uitkomt.

DE START VAN JE RIJLESSEN
Je lesplan start altijd met een proefles voor het inschatten van je rijvaardigheid. We kijken welke rijinstructeur het beste bij je past voor je autorijlessen. En we bepalen aan de hand van de proef rijles ook hoeveel rijlessen je nodig hebt. Hieronder kun je alvast een inschatting krijgen van het benodigde aantal lessen: