INHOUD VAN DE SNELCURSUS

Tijdens de spoedcursus zit je maximaal 4 uur per dag in de auto. Niet langer omdat het lastig is om meer lesstof op te nemen en je goed te blijven concentreren. Het is het meest ideaal om overdag te lessen, want dan zijn er veel meer andere voertuigen op de weg en zijn er dus meer moment waarvan je kunt leren.

Houd wel rekening met een wachttijd van het CBR. Deze ligt meestal tussen de 3 tot 7 weken. Wil je in de zomerperiode de rijbewijs spoedcursus gaan volgen? Meld je dan uiterlijk april aan in verband met de grote drukte.

START MET EEN PROEFLES!

Hierin wordt gekeken naar jouw rijvaardigheid en hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn voordat je praktijkexamen kunt afleggen. Je krijgt een persoonlijk lesadvies en als je 16,5 jaar of ouder bent, wordt na het volgen van de proefles meteen een planning gemaakt voor de snelcursus en het examen voor je rijbewijs.

AANMELDEN!

SNEL JE RIJBEWIJS HALEN - WAT KOST HET?

De kosten zijn natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Na het volgen van de proeflessen weet je exact hoeveel de rijbewijs spoedcursus gaat kosten. Je kunt bij de rijschool100procent (Wordt gegeven bij rijschool Blok-Huls)  te Zwolle in ieder geval rekenen op hele scherpe lestarieven.  En je de eerste keer niet slagen na het aantal geadviseerde lessen, dan krijg je eenmalig her-examen van ons cadeau want wij staan voor 100 procent in 1 keer slagen.